Lekker weer bewegen!

Lekker weer bewegen!

En wat waren de kinderen weer blij vorige week! Eindelijk konden wij weer buiten sporten. Vandaag al weer de tweede keer gehad en het blijft ons verbazen hoe goed de kinderen het doen zonder de ouders. Lekker bewegen, nog wel met een dikke jas aan maar hopelijk wordt het snel wat warmer en kunnen de jasjes uit. Er werd gerend, met ballen gevoetbald, torens met bekers gemaakt, gehockeyd en nog veel meer. Wij hebben nu alweer zin in volgende week en dan is het ook een speciale training, want het is Pasen. Dat betekent eitjes zoeken en een lekkere paastraktatie aan het einde. Tot volgende week!

Wij starten weer op zaterdag 20 maart!

Wij starten weer op zaterdag 20 maart!

Corona update: Jaaaaa, ook wij gaan weer starten! Op zaterdag 20 maart zullen wij weer gaan starten, dan wel buiten. Helaas mogen we nog steeds geen gebruik maken van de gymzalen in verband met Corona. Normaal gesproken zitten wij tot midden/eind april binnen en daarna gaan wij dan naar buiten. Maar ook wij willen weer lekker starten! Bij slecht weer kunnen we helaas niet verkassen naar binnen, dus we gaan hopen dat het gewoon een lekker temperatuurtje is en droog. Lekker weer sporten, wij hebben er in ieder geval weer onwijs veel zin in!

IKKsport tijdens Corona (deel 2)

IKKsport tijdens Corona (deel 2)

Helaas is de lockdown nog steeds gaande en dat wil zeggen dat de gymzalen niet open mogen. Wij kunnen daardoor helaas ook nog steeds niet sporten met de kinderen. Erg balen, maar we houden hoop dat het snel weer kan. Buiten trainen mag wel, wel weer zonder ouders. Helaas vinden wij het daarvoor te koud, aangezien we werken met een hele jonge leeftijdsgroep. Dit is ook de reden dat wij meestal vanaf eind april/begin mei wel naar buiten gaan. Dat houdt in dat wij dit seizoen sowieso gaan afsluiten! Echter hopen we wel dat na de volgende persconferentie wij al mogen starten, dat zal dus 6 maart zijn. Duimen jullie met ons mee?

IKKsport tijdens Corona

IKKsport tijdens Corona

IKKsport tijdens Corona Ja ja, ook wij hebben ons aan moeten passen aan de Corona regels. Gelukkig kunnen wij nog steeds door gaan en daar zijn we onwijs blij mee. Het enige verschil met vorig jaar? Er mogen GEEN ouders mee naar binnen. Maar wat een positiviteit  ontvingen wij weer toen we eind augustus een mail opstelde met daarin onze coronaregels voor het binnen sporten, zoveel nieuwe aanmeldingen en kinderen die bleven van vorig seizoen. De belangrijkste regel voor ons was dat er GEEN ouders meer aanwezig mochten zijn. We merkte in mei, toen we weer buiten mochten sporten, dat de kindere…

IKKsport is weer begonnen!

IKKsport is weer begonnen!

Als organisatie moesten wij afgelopen zaterdag wat eerder dan normaal bij onze buiten locatie zijn om een mooie in- en uitgang te creëren en de trainers uit te leggen hoe we te werk gaan. Maar wat een positieve eerste keer was het weer. Veel blije gezichten en begrip voor de situatie. Op naar volgende week!

Wees voorzichtig, blijf gezond en denk aan elkaar

Wees voorzichtig, blijf gezond en denk aan elkaar

En dan zit je op een zaterdagochtend ineens thuis aan de keukentafel, geen IKKsport. Geen gillende, rennende kindjes in de zaal. Geen trainers die met het zweet op hun voorhoofd de kinderen proberen de oefeningen uit te laten voeren. Nee, ook voor ons is het laatste weken anders, niet vroeg op staan maar aan de administratie op de zaterdagochtend. Ondanks dat het een moeilijke tijd is voor wie dan ook, proberen ook wij zoveel mogelijk thuis te blijven in de hoop dat het allemaal weer snel voorbij is en we weer lekker kunnen sporten met de kinderen. Want de kinderen zitten vast met veel energie…

Sporten bij IKKsport al vanaf 2,5 jaar!

Sporten bij IKKsport al vanaf 2,5 jaar!

Elke zaterdag vanaf 2,5 jaar kunnen kinderen bij ons lekker bewegen. Vanaf deze leeftijd beginnen we met sportspellen, dus het oefenen met kleuren herkennen, tellen van getallen, verschillende manieren bewegen etc. Hoe beter de kinderen gaan hoe meer wij een hockeystick gaan gebruiken. De kinderen leren in groepsverband individuele- of groepsspellen uit te voeren, dit is weer goed voor eigen ontwikkeling ook op het sociale aspect.  We proberen de kinderen structuur te geven, door vaak dezelfde trainers op de groepen te zetten, altijd te starten in een kring en bij elk volgend spel de kinderen…

Start seizoen 2019-2020 op 14 september!!

Start seizoen 2019-2020 op 14 september!!

Ikksport is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We hebben er weer zin in! Wij starten weer op zaterdag 14 september! Wilt u uw zoon/dochter inschrijven voor een proefles? Dat kan het gehele jaar maar ook zeker voor 14 september. Stuur een mailtje naar info@ikksport.nl voor meer informatie of kijk op de website. Daarnaast staat Ikksport op zaterdag 7 september op de Jaarmarkt in Bloemendaal. Wie komt er gezellig langs?

Jaarmarkt zaterdag 2 september 2017

Jaarmarkt zaterdag 2 september 2017

Op zaterdag 2 september is IKKsport met een kraam weer aanwezig bij de Jaarmarkt in Bloemendaal. Uiteraard hebben wij onze materialen uitgestald en kunnen de kinderen ook lekker even hockeyen en bewegen. Wie komt er even langs?

Overlijden van Isabella Kruiswijk (oprichtster van IKKsport)

Overlijden van Isabella Kruiswijk (oprichtster van IKKsport)

Beste IKKI-ouders en IKKI-kinderen, Vanochtend (9 april 2017) heeft Isabella Kruiswijk, de oprichtster van IKKsport, haar laatste adem uitgeblazen en is zij helaas overleden. Isabella Kruiswijk heeft dit bedrijf opgezet met haar motivatie om kinderen een plek te geven zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen door lekker te sporten. Wij zullen proberen haar kracht, motivatie en kennis over te blijven brengen.

Meer bewegen op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven

Meer bewegen op peuterspeelzalen en kinderdagverblijven

IKKsport wil peuterspeelzalen en kinderdagverblijven motiveren meer te bewegen met de kinderen op een dag door het aanbieden van verschillende hulpmiddelen in de vorm van een toolbox Elke minuut dat een kind beweegt, wordt het kind aangespoord zich te ontwikkelen en leert het zijn of haar eigen lichaam kennen. Lees voor meer informatie hier verder.

Een geslaagde Sportfair (17/09/2016)

Een geslaagde Sportfair (17/09/2016)

Geslaagde Sportfair Haarlem 2016 Op zaterdag 17 september stond IKKsport op de Sportfair gehouden op het grasveld gelegen langs de Kleverlaan, gelegen naast de Korfbalvereniging Rapid en Haarlem. Het was een geslaagde, gezellige dag.

Sportfair zaterdag 17 september vanaf 11.00 uur

Sportfair zaterdag 17 september vanaf 11.00 uur

Na 3 jaar afwezigheid is de Sportfair weer terug. Op zaterdag 17 september wordt de Sportfair gehouden op het grasveld gelegen langs de Kleverlaan, gelegen naast de Korfbalvereniging Rapid en Haarlem. IKKsport is hier ook bij aanwezig.

Jaarmarkt Bloemendaal 2016

Jaarmarkt Bloemendaal 2016

In de winkelstraat in Bloemendaal is op zaterdag 3 september 2016 een Jaarmarkt. IKKsport heeft hier ook haar kraampje, waarbij de kinderen ook even lekker even kunnen pielen met een hockeystick of andere sportmaterialen. Wie komt er gezellig even langs?