IKKsport tijdens Corona

Gepubliceerd op: 24-11-2020

IKKsport tijdens Corona

Ja ja, ook wij hebben ons aan moeten passen aan de Corona regels. Gelukkig kunnen wij nog steeds door gaan en daar zijn we onwijs blij mee. Het enige verschil met vorig jaar? Er mogen GEEN ouders mee naar binnen.

Maar wat een positiviteit  ontvingen wij weer toen we eind augustus een mail opstelde met daarin onze coronaregels voor het binnen sporten, zoveel nieuwe aanmeldingen en kinderen die bleven van vorig seizoen. De belangrijkste regel voor ons was dat er GEEN ouders meer aanwezig mochten zijn. We merkte in mei, toen we weer buiten mochten sporten, dat de kinderen het eigenlijk heel goed doen zonder ouders. Sommige kinderen misschien nog wel beter dan met ouders (haha).

Voordat we konden beginnen, bekeken wij onze binnen locatie en probeerde we daar een looproute te creëren om zo min mogelijk met elkaar in contact te komen. Helaas is het nu echt wegbrengen, een uur later ophalen en meteen weer naar huis. Hopelijk kunnen wij ook snel de ouders weer een kopje koffie aanbieden en laten zien hoe goed de kinderen het doen.

 

Het leukste van geen ouders aanwezig? We proberen zoveel mogelijk foto’s te maken om naar de ouders te sturen in de whatsapp groepen, zodat ze er toch een beetje bij zijn. En wat komen er dan leuke plaatjes naar voren!

 

Elke week kunnen wij met plezier nog training geven. Blijf allemaal gezond, blijf positief en help elkaar.