Overlijden van Isabella Kruiswijk (oprichtster van IKKsport)

Gepubliceerd op: 09-04-2017

Beste IKKI-ouders en IKKI-kinderen, Vanochtend (9 april 2017) heeft Isabella Kruiswijk, de oprichtster van IKKsport, haar laatste adem uitgeblazen en is zij helaas overleden. Isabella Kruiswijk heeft dit bedrijf opgezet met haar motivatie om kinderen een plek te geven zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen door lekker te sporten. Wij zullen proberen haar kracht, motivatie en kennis over te blijven brengen.

Beste IKKI-ouders en IKKI-kinderen,

 

Vanochtend (9 april 2017) heeft Isabella Kruiswijk, de oprichtster van IKKsport, haar laatste adem uitgeblazen en is zij helaas overleden. Isabella Kruiswijk heeft dit bedrijf opgezet met haar motivatie om kinderen een plek te geven zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen door lekker te sporten.

Wij zullen proberen haar kracht, motivatie en kennis over te blijven brengen. IKKsport zal altijd haar bedrijf blijven, aangezien haar initialen erin zitten, IK = Isabella Kruiswijk in de naam zitten.

Wij zijn ongelofelijk trots op haar en haar kracht. We hopen dat jullie haar zullen herinneren als een sterke, krachtige vrouw!