IKKsport is weer begonnen!

Gepubliceerd op: 17-05-2020

Als organisatie moesten wij afgelopen zaterdag wat eerder dan normaal bij onze buiten locatie zijn om een mooie in- en uitgang te creëren en de trainers uit te leggen hoe we te werk gaan. Maar wat een positieve eerste keer was het weer. Veel blije gezichten en begrip voor de situatie. Op naar volgende week!

Nadat de regering het sporten buiten weer heeft goed gekeurd, zijn ook wij aan de slag gegaan om te kijken hoe wij weer lekker konden sporten. Veel geregel en uitzoeken, maar met een goed plan van aanpak zijn wij zaterdag weer lekker gaan bewegen met de kinderen. Helaas konden de ouders er niet bij zijn, maar gelukkig hadden de kindjes er vertrouwen in en gingen zelfs bijna alle jonge kinderen van 2,5 a 3 jaar zo mee naar de trainers. Ze hadden er weer zin in!

De in- en uitgang werd begeleid door onze altijd positieve en gezellig Jan de Koekepan of te wel de verkeersleider van de komende weken. Pas op dat je zijn aanwijzingen opvolgt want wij hebben al begrepen dat hij zelfs een bonnenboekje mee had voor bekeuringen (hahaha). De kinderen afgezet worden bij het hek, nog even zwaaien en werden dan door de trainer die daar stond begeleid naar hun eigen groepje. De rest van de trainers zaten lekker op het grasveld te kletsen met de kinderen, als iedereen aanwezig was konden ze starten met de oefeningen. 

Na deze eerste keer trainen merkte wij dat de eerst training heel positief is ervaren, de kindjes waren blij, de trainers waren actief met de kinderen en de ouders behulpzaam aangezien ze voor het eerst niet konden blijven bij de training.

Vol goeie moed gaan wij volgende week weer lekker hockeyen, rennen en vooral veel plezier maken.