Wees voorzichtig, blijf gezond en denk aan elkaar

Gepubliceerd op: 28-03-2020

En dan zit je op een zaterdagochtend ineens thuis aan de keukentafel, geen IKKsport. Geen gillende, rennende kindjes in de zaal. Geen trainers die met het zweet op hun voorhoofd de kinderen proberen de oefeningen uit te laten voeren. Nee, ook voor ons is het laatste weken anders, niet vroeg op staan maar aan de administratie op de zaterdagochtend. Ondanks dat het een moeilijke tijd is voor wie dan ook, proberen ook wij zoveel mogelijk thuis te blijven in de hoop dat het allemaal weer snel voorbij is en we weer lekker kunnen sporten met de kinderen. Want de kinderen zitten vast met veel energie thuis en kunnen hun ei niet kwijt. Gelukkig is het lekker weer dus hopelijk wordt er veel in de tuin gespeeld, gehockeyd en gerend. Lekker blijven oefenen allemaal met de stick en hopelijk kunnen we dan snel weer samen bewegen.

Ook wij wensen iedereen sterkte in deze tijd en hopen snel weer aan de gang te kunnen. Wees voorzichtig, blijf gezond en het belangrijkste denk aan elkaar. Alleen samen komen we deze tijd door. 

(IKKsport kan ook geen training geven tot in ieder geval 6 april. Wij laten zo snel mogelijk weten wanneer wij weer kunnen starten!)