Hallo, ik ben Yulan Heijn en ik ben 15 jaar. Na de zomer ga ik naar 4 HAVO op het Kennemer Lyceum in Overveen. Als extra vak voor het eindexamen heb ik gekozen voor BSM; Beweging, Sport en Maatschappij. Daar leer ik om training te geven in allerlei sporten.
 
Naast mijn school zit ik op hockey op Hockey Club Bloemendaal. Daar ben ik begonnen als een 6jarig meisje bij de Musjes, ondertussen zit ik in B3.
 
Verder tennis ik een paar keer per week en zit ik in het competitieteam met andere 4 meiden op WOC in Overveen. Ik dans ook modern klassiek bij de dansschool Overveen. Als ik nog tijd overheb golf ik met vriendinnen en mijn familie op de Kennemer Golfclub in Zandvoort. Dit zijn mijn sportieve hobby's. Maar ik hou ook van Netflix series kijken, af en toe een boek lezen en lekkere taarten bakken.
 
Zoals je kan lezen hou ik nogal van sporten. Daarom vind ik trainingen geven aan jonge kinderen bij IKKS ook ontzettend leuk; lekker blijven bewegen met je lichaam is gezond. Ik weet hoe belangrijk het is om in een team samen te sporten en samen te spelen. Ik hou van kinderen. Ze zijn altijd vrolijk en schattig. Ik oppas met klein kinderen ik wordt daar gewoon blij van.

Groetjes Yulan