Dierenkliniek Bloemendaal

Al bijna 40 jaar kunt u bij ons terecht voor diergeneeskunde van hoge kwaliteit op een prettige en persoonlijke manier. Ons uitgangspunt is om uw huisdier te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. Wellicht tot ziens!

Website: www.dierenkliniekbloemendaal.nl

Tentoo Payroll Professionals

Tentoo is het eerste payroll bedrijf van Nederland. Met onze payroll dienst ondersteunen wij sinds 1992 flexwerkers, freelancers, zzp’ers en werkgevers van klein tot groot. Zo ervaren zij geen zorgen, risico’s en belemmeringen rondom uitbetalingen en werkgeverschap. Met 23 jaar ervaring weten wij precies hoe wij hen met payrolling onbekommerd kunnen laten ondernemen!

Met payroll van Tentoo heb je geen zorgen om verloningszaken. Dat maakt het ondernemerschap een stuk eenvoudiger. Werkgevers en freelancers die kiezen voor payroll van Tentoo kunnen rekenen op gemak, maximale flexibiliteit en uitstekende service. Ruim 22.000 freelancers en 11.000 bedrijven hebben daarom de sprong naar Tentoo al gewaagd!

Ga naar de site van Tentoo Payroll voor meer informatie over Tentoo en de voordelen van payrolling.

Website: www.tentoo.nl